Inte så lång tid kvar


Bara 2 jobbdagar kvar innan vi åker på semester. Längtar!!
Underbart väder är det ute, så varmt och skönt, lika skönt ska det bli imorgon, tur det då vi ska sitta här utanför, älskar då man kan sitta långt in på kvällen i bara linne eller t-shirt och barbent och inte frysa.

Det ända som är lite negativt är att det ska bli lika varmt då vi åker på lördag, men det finns ju AC i bilen, så det ska nog gå bra :)
Har precis packat ihop mina kläder och skor, en väska med skor, en med kläder, 2 med våra gemensamma saker som handdukar, schampo och sånt, + att jag har tryckt ner lite mer kläder och smycken och sånt där haha.
Kommer säkert inte använda hälften av det jag packat ner, men jag kommer bara ångra mig annars. :P

Var på stan idag med Linda, Sara och Milton, var halva priset på alla produkter hos en frisör, så jag passade på att köpa det där dyra schampot, skulle ju beställa det från internet, men ännu bättre då det är halva priset.

Den här dagen har verkligen flygit iväg, vet inte vart dagen tagit vägen riktigt, klockan är snart 22, känns som jag nyss klev upp, och nu ska jag snart lägga mig igen, börjar jobba 7 imorgon bitti.

Sommar!


Idag har det varit riktigt skönt ute, har jobbat, sen cyklade jag hem, fixade lite här utanför, tvättat, åsså har vi fixat lite inför resan på lördag.
Imorgon ska jag på expo norr med mamma och Angelica, ska på stan en sväng och köpa lite småsaker också, brunutansol servetter, är så blek, vill ju vara lite brun på semestern haha.

Hoppas det blir varmt på fredag då tänkte jag och Amela sitta här utanför och dricka lite vin och äta glass.
Och imorgon kommer Linda, Bische och lilla Milton hit :)


Godmorgon!


Neej då, klev upp kl 11 ungefär, vaknade först 9 och var pigg, tänkte kliva upp, men jag somnade om, sen vaknade jag kl 11 men då var jag trött.
Så jag skulle ha klivit upp 9 haha =P

Nu har nedräkningen börjat till semestern, 6 dagar kvar :)
Åker på lördag efter jag har slutat, jobbar egentligen 7 - 15, men jag ska försöka så jag kan sluta kl 12.


Solen lyser ute, så jag tror att vi ska åka till Daniels stuga en sväng, jag är sugen på jordgubbar, ska kolla om vi kan stanna förbi och köpa det.
Jag vill åka på skopunkten också, men det vill inte min älskling.

Glad Midsommar




Glad midsommar till er :) Hoppas ni får en bra dag.
Jag längtar tills kl 22 ikväll =P

Midsommar


Imorgon är det midsommarafton, alla ska på fest....Eller inte alla, alla förutom jag, jag ska jobba!
14,30 - 22, man hinner ju ens inte göra något på dagen, men jag är ledig lördag och söndag.
Jag har köpt mig en flaska rosévin, så jag ska nog festa till lite då jag slutat, kvällen är ung, eller hur? :)


Nu väntar jag på att grannfejden ska ta slut, sen ska vi spela monopol.

The sims


Har kollat runt lite, är sugen på att köpa the sims 3, kommer ihåg när jag spelade sims 1, för flera år sen, tyckte det var jätteroligt då, och nu är det ju mycket bättre än då.
Ska fundera lite till, men om jag köper det lär jag ju bli fast vid datorn haha :)





Imorgon har jag massor att göra, tvätta, städa och baka.
Tänkte baka bullar, med chokladfyllning, kul att testa något nytt :)


Belöning


Jag har bestämt mig, att om jag kommer in på någon skola till hösten så ska jag belöna mig med den där klockan från diesel.
Jag tycker att det är viktigt att man unnar sig någonting om man har gjort något bra, det viktigaste är att du tycker att du gjort något bra, ingen annan.
Det behöver inte vara något stort, det kanske bara räcker med att man plockat upp klädhögen från golvet, putsat fönsterna, hjälpte den där tanten över vägen, ja vadsomhelst.

Det behöver ju inte vara någon stor belöning heller, kanske en chokladbit, eller en tröja på stan som man kollat på väldigt länge.

Men just i mitt fall blir det då om jag kommer in, kommer jag inte in så blir det ingen klocka, om ingen annan köper den till mig då. :)

Yes!


Imorgon ska jag skicka in mina betyg till VHS, hoppas verkligen jag kommer in på någon skola till hösten.
Det bästa skulle vara om jag kom in här i Östersund, men samtidigt skulle det vara roligt att läsa på en annan ort, men jag vill ju inte flytta från min älskling.
Men kommer jag in någonannanstans och inte här i Östersund, då flyttar jag ju.
Utbildning är enligt mig, är ett av dom viktigaste sakerna man har.
Har även kollat på specialistutbildningar, efter jag läst klart då. För det är ju bättre om man gör det.

Nu ska jag sova, imorgon är en ny dag, då ska jag först på kurs med jobbet och sen ska jag träna.
På onsdag är jag äntligen ledig, längtar verkligen, har massa saker jag vill göra.

Klocka





Vill ha den där klockan, får se om den kan bli min inom en snar framtid ;)


utbildning


Idag ska jag vara på utbildning hela dagen, det var distrikssköterskorna som skulle ha någon allmän, kan nog bli intressant.

Det blev ingen tvättning igår, jag åkte och klippte mig istället, och sen jobbade jag ett par timmar.
Är jättenöjd med mitt nya hår :)


Jag har jättemycket böcker som jag inte har läst, och jag hittat massa fler böcker som jag skulle vilja beställa.
Så jag tror jag ska lova mig en ny sak, att varje dag då jag är ledig, eller bara jobbar halvdag och så, så ska jag läsa i minst 1 timme, annars sitter jag ju bara framför den här datorn och glor, och jag tycker ju om att läsa, det är ju väldigt avkopplande, kommer in i en annan värld för en stund, det behövs. Så då jag har läst ut några av dom böckerna jag har då kan jag beställa nya :)


Nu ska jag göra mig iordning.
Förresten, vart är sommaren?

Klar


Jag är klar med städningen för idag, ska fortsätta imorgon, då är jag ledig hela dagen + att jag har bokat tvättstugan, hann inte med någon träning idag, men imorgon blir det iallafall, ska ju ändå cykla hem från jobbet ikväll, det är lite träning :)

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag bege mig.
Riktigt skönt väder ute idag faktiskt, hoppas det håller i sig.

Längtar inte


Skulle ju ha sovmorgon, men jag måste verkligen städa, vill inte, men vill göra Daniel glad.
Jag har världens huvudvärk, har haft det sen i fredags, och värktabletter hjälper inte, är hellre utan än att ta dom då jag vet att dom inte gör någon nytta.
Varje gång jag kliver upp så snurrar allting runt.

Jag längtar inte till helgen, jobbar 8-12 15,30-22 på lördag och 8-16,30 på söndag. Blir ju bra ob, får tänka på det.


Jag borde verkligen börja städa, men ska vila lite först och se om värken gå över, börjar inte förens 15,30 idag så jag hinner ;P

Verkligt


Inte så länge kvar tills vi åker på semester nu, har precis bokat hotell i Sthlm nu, hittade ett jättefint inne i stan för någon dag sen, men nu när jag skulle boka så var det fullt.
Men hittade ett minst lika fint vid globen, :)
Efter vi varit i Sthlm i 2 nätter ska vi åka till Norrköping och gå på kolmården, blir där 1 natt, sen åker vi vidare till Göteborg.
Kommer bli en bra men ganska intensiv semster, jag hoppas på mycket mycket bättre väder, sol och minst 25+, ni kan väl hålla tummarna? ;)

Jag har klarat mitt Samhälle B kurs också, känner mig stolt över mig själv, nu är det bara skicka in betygen och även hålla tummarna där att jag kommer in på utbildningen till hösten, men kommer jag inte in då, då kommer jag in till våren.


Nu ska jag kolla på project runway.
Morgondagen ser ut såhär, sovmorgon, träna, jobba.


Delegering


Imorgon ska jag äntligen få delegering, efter 5 månader, eller ja, jag kommer få det om jag klarar provet, men klart jag gör det.
Jag kan det där, så det blir inga problem :)

Idag har jag sprungit på stan hela dagen och letat present till Daniels mamma, (som fyller 50 år på fredag) efter ett par butiker så ringde jag till pappa, så han fick följa med, jag kunde inte bestämma mig själv, efter ett par till butiker så hittade vi något som jag slog till på.

Imorgon ska jag och Daniel till mamma, Kjell och lillasyster och äta middag, hon frågade vad jag ville ha för middag och jag önskade pannkaka, mammas pannkaka är det bästa.
Eftersom vi inte firade någon mors dag där i söndags så blir det imorgon, har hittat en söt grejj som jag ska köpa också.

På söndag åker pappa till Burträsk på kurs i 1 vecka, så då ska jag och Daniel fixa det sista i mitt gamla rum, dammsuga och sånt, och ställa in pappas saker, så då blir han glad när han kommer hem.


Nu ska jag sova, imorgon ska jag kliva upp kl 6.