Övik


Imorgon åker jag till Övik, mitt humör har varit väldigt uppochner idag, men det blir väl så, det kommer gå över när jag kommer upp imorgon kväll och får träffa några kompisar. På lördag blir det party och det ser jag framemot, det ska bli jättekul :)

Nu ska jag åka till mamma och äta middag och va där ikväll medan min älskling är på jobbet och byter koppling på sin bil.

Imorgon blir det plugg innan jag åker, ska gå och hälsa på Linda & Milton, sen åker jag vid 17 tiden. Fanns en bil på hertzfreerider, så jag behöver inte åka buss....Perfect! ;)

 
Jag och min älskling på stråket.




Jag hos Linda & Bische innan stråket.



Jag och Linda innan stråket :) och Cimona i bakgrunden ;P


your love is my drug


Sitter och pluggar anatomi, jag tror att det går framåt iallafall. Ja det måste det ju göra, det är bara nöta. Jag MÅSTE klara den där tentan nu!!


Igår var jag hos tandläkaren, hade ett hål, tur att jag vann på bingo förra veckan ;P Det skulle inte bli jättedyrt, men aldrig kul att lägga pengarna på sånna saker. Nu ska jag ta mer hand om mina tänder, tandtråd och flourskölj efter varje borstning :)

Jag letar efter en väska, men hittar ingen som jag vill ha, har letat överallt här i stan H&M, åhlens, accent.
Har ni några tips?
Jag vill ha en som man får plats med mycket saker i, skolböcker och lite allt möjligt.

Nu ska jag fortsätta plugga och ta en kopp kaffe.


7 dagar


Nu är det 7 dagar kvar tills jag åker upp till övik, jag har varit hemma nästan 3 månader och tiden har gått så fort, vart har sommaren tagit vägen?
Jag vill inte åka ifrån min älskling, jag vill va här jämnt, när man väl börjar få in rutinerna här hemma med allting så ska man åka härifrån.
Jag tycker det är jättejobbigt, igår satt jag och tänkte och blev alldeles tårögd. Jag är en vuxen människa och jag klarar sånt här. Det gör man ju alltid. MEN hemma är alltid hemma, och speciellt här med min älskling, min Daniel.






Imorgon ska vi iväg på boda borg i Torpshammar med Björn, Kimberly och Mats. Det ska bli hur roligt som helst och jag ser verkligen framemot det. Ikväll skulle jag vilja gå ut och äta after work, får se vad Daniel tycker om det.



Över till något annat :)
Har hittat ett par höstskor jag ska köpa.




Boots från Skopunkten.com


Såg även på HMs hemsida att dom fått in en skjorta jag vill ha i butiker nu.
Ska snart åka in till spakliniken på massage så tar nog en tur på stan sen och kikar på skjortan.
Tycker det är så fint med skjortor instoppade i jeans ett snyggt skärp och stövlar, så vill jag gå runt hela hösten.



 






Har köpt en annan skjorta på HM också, har tittat lite på den men tänkt att den kanske inte var så fin, men så provade jag den i förrgår då jag var på stan och den var mycket finare på.



Visit hm.com


Promenad


Tog sovmorgon idag och sov ända till 10,30. Kanske för att vi satt här utanför till sent igår kväll och drack vin och hade trevligt.
Pluggade några timmar på förmiddagen, kände att jag var tvungen att komma ut, åkte ner på stan hittade en skjorta och ett nagellack.

Nu håller jag på att skriva ut 2 gamla tentor som jag hittade  en jättebra sida, emboli.se.
Ska plugga i 2-3 timmar sen tänkte jag ta mig en promenad.

På fredag har jag bokat in massage, ska bli så skönt, känner mig riktigt stel i både nacke och rygg.



Ingen rubrik


Kom inte på någon rubrik idag.
Solen lyser ute, det gjorde den igår också, men då var jag inne hela dagen och pluggade. Förrutom dom 20 minuter då jag cyklade till affären och köpte det sista till middagen.

Kaffet är kokat och jag ska sätta igång med plugget snart igen, men idag ska jag åka ner på stan en stund iallafall, om jag pluggar både innan och efter så har jag väl gjort mig förtjänt av det ;)


Kaffe?!?


Har sjukt ont i huvudet idag, har sovit 1 timme, men inte hjälpte det, kan det bero på att jag inte druckit något kaffe idag? Säkert!

Ska gå ner till baracken och köpa äpplen och vaniljsås, tänkte göra äppelpaj till efterrätt idag.
Jag vill gå på bio ikväll, se inception, får se om jag får med mig min älskling, kanske därför jag är extra snäll med efterrätt och allt för att han ska gå med på det ;)

Vad helgen annars har att bjuda på vet jag inte, har hittat en soffa i Sundsvall...Men det lär ju inte bli något köp, men jag viill....Får se!

Lunch!


Idag ska jag bjuda Linda på lunch för hon fick det av oss när hon fyllde år, visste inte alls vad vi skulle köpa så då gjorde vi ett fint presentkort där det stog att jag skulle bjuda henne på lunch :)
Synd att det inte är så fint väder ute, vi tänkte åka och köpa någonstans och sen sätta oss ute i en park, men verkar inte bli så nu.
Igår var det jättefint väder, då va jag och hälsade på mamma, Kjell och Angelica i sällsjö, ungefär 7 mil från stan, sista milen är bara grusväg och skog så jag trodde nästan jag hade kört vilse, men till slut kom jag fram :)

Egentligen ska jag sitta med anatomiboken nu, har pluggat en liten stund, så jag ska väl sätta mig igen innan jag ska iväg.

Vi har gjort om här hemma också, var i Sundsvall i lördags, köpte nytt datorbord och nu är datorn inne i sovrummet, har lagt ut det gamla datorbordet på blocket, och letar efter en 2-sits tomelilla soffa som vi ska ställa där.

Har tagit jättemycket kort under den här sommaren, ska gå in på fujifilm som hade 100 gratis kort och sen kostade dom andra 0,75 öre styck och beställa från, det blir nog fler än 100 kort. Ska köpa fotoalbum och sätta in dom i också, mycket roligare att titta så än på datorn tycker jag.