Göra om


Igår hade vi besök, utav Daniels lillebror Björn och hans tjej Kimberly, vi spelade lite spel, killarna drack lite öl.

Sen började vi prata om att göra om, förnya lite här hemma i vardagsrummet, tror vi har full fond här, måste ringa och höra om det. Nya tapeter, flytta på lackhyllorna, kanske en fondvägg? som är mörkare och dom andra ljusare, så man får lite mer djup, och olja om golvet, med olja med kulör i, så det blir lite mörkare.
Tycker om de som de ser ut nu också, men omväxling är aldrig fel, speciellt inte då vi bara har ljusa möbler, så kan det vara skönt å bryta av med lite mörkt också.

Jag ska åka runt idag och kika i lite butiker, om det är något öppet, hoppas det.
Daniel e väl bakis så han sover, ska lägga mig i sängen en stund till och vänta på att klockan ska bli 12, för är det nåt som är öppet lär dom nog inte öppna förens 12 ändå...
Funderar på att ringa pappa och hämta upp honom och åka förbi farfars och Ankis grav och sätta en blomma också, det var längesen, och det är ju ändå alla helgonas dag.





  =   Ikväll... :)

Halloween


Äntligen, febern är borta, nu har jag bara lite huvudvärk, men det ska jag bota med en stor kopp kaffe om ett tag.
Hade ju lite problem vid svanskotan, igår fick jag det fixat, fick bli sövd för första gången, var lite läskigt från början, men de va skönt sen haha, fick något starkt smärtstillande från början, hela kroppen va helt groggy.
Men nu mår jag bra, nu kan jag sitta normalt igen.
Ska snart till hälsocentralen och lägga om mitt sår, måste göra det varje dag.


Har lagt fram mina skolböcker på bordet, så jag vet vad jag har att göra när jag kommer hem, koka kaffe och sen bara sätta igång


På lördag ska vi på födelsedags- och halloweenfest, det ska bli roligt, vet vad vi ska vara, måste bara ut och leta kläder, får bli på lördag, måste plugga hela dagen imorgon också, och Daniel jobbar ju ändå.
Ikväll ska han vara kvar på jobbet hela kvällen så jag har bjudit hit Linda och Bische på middag.
Igår åt vi kina mat och såg män som hatar kvinnor, den var såklart bra, men inte sådär wow bra.






Just get back up when it knocks you down




Hotellet


Sitter i hotellsängen och läser bloggar och kollar facebook, väntar på att Daniel ska bli klar i badrummet så jag kan göra mig iordning också :)
Ska in till stan och kolla lite, kanske shoppa?
Kl 14 öppnar dom bilmässan vi ska på, så vi (läs jag) haha tänkte att vi kunde shoppa lite innan.

Igår kväll åkte vi till Skärholmens galleria, för där har dom 2 butiker jag ville kika i, new yorker och deichmann sko, jag hittade dock ingenting (ovanligt). Men Daniel fyndade ett par nya vinterskor, jättefina.
Bättre lycka idag kanske för mig?


Stockholm


Snart åker jag och min älskling till Stockholm, åhh vad skönt det ska bli, älskar att vara i Stockholm.
Om 2 veckor så har vi varit tillsammans i 2 år, tiden går så fort, och imorgon är det en bilmässa där nere som vi ska på.
Ikväll kanske vi ska ut och äta någonstans, eller det kanske är en bra restaurang på hotellet?
Vi ska bo i Alvik iallafall, nära stan och nära mässan vi ska på imorgon.

Har precis betalat mina räkningar, det är ju mindre roligt, men men.
Den här helgen ska jag inte tänka på skolan någonting alls, bara njuta, sen tillbaka på måndag och köra stenhårt till tentan. :) För då har jag vilat upp mig, så då blir det plugg hela dagarna.

Köpte en bok igår, har ju bara läst chic-lit så jag frågade hon som jobbade på bokaffären om hon kunde tipsa om några bra böcker med spänning i så hon tog fram några, och en fastnade jag för. Läste nästan hela bussresan igår.

 

Plugg!!


Idag är jag trött, jättetrött. Ska snart gå till skolan, cykeln står på stan, igår morse när jag cyklade ner så ramlade jag, det var såå halt, som en isbana, ja det är nog slutcyklat nu.
Idag har vi HLR, det ska bli jätteroligt. Jag måste gå till skolan lite tidigare och prata med en på insutitionen här om vilka papper jag ska ha för att söka till Östersund.

Efter HLR blir det plugg på bibblan, med våran eximinationsuppgift, jag har lite ångest, måste komma igång och skriva någon gång, men har handledning med läraren i eftermiddag också så jag tror det kommer bli bättre efter det.
Ikväll ska jag läsa ut min bok för imorgon har vi bokseminarium, ska berätta om min bok också ska vi diskutera om den. Det är mycket nu, och snart tenta, jaa just nu är jag förrvirrad haha...

Vi var några tjejer som pluggade iförrgårkväll, och vi tyckte vi va så duktiga, satt i flera timmar och skrev och diskuterade, igår skulle vi va lika duktiga, trodde vi ja haha, nee jag tror vi var lite för trötta då, för det blev inte mycket gjort, men trevligt sällskap var det ju iallafall :)

 


Energi


Ska snart på stan med min älskling, kolla efter något att ha på sig ikväll, då blir det party.
Men det är inte så ofta jag hittar något, men jag hoppas jag gör det idag, annars får jag rota i garderoben igen.

Igår var vi hos Linda och Bische och kikade på idol, rätt person åkte ut tyckte jag.
Och Milton har blivit så stor, han e så söt. :)




Längtar tills praktiken är slut, jag trivs där jag är, men det känns som man hamnar lite på sidan av med skolan, och jag måste verkligen ta tag i allt nu, jag läser ju lite, men jobbar man 7-17 har man inte mycket ork att öppna böckerna när man kommer hem.


Godmorgon fredag


Skönt med fredag, ska snart åka till sjukhuset sen ska jag lämna in både telefon och dator, och jag hoppas verkligen att jag får tillbaka dom lagade och bra.
Fast jag är helt kär i en packard bell notebook, men det var ju en annan femma ;P

Nu ska jag ringa till min älskling och fråga om jag får låna hans bil....

Och inatt har jag sovit såå gott, har inte sovit bra alls nu då jag varit i Övik.


Ledig dag


Idag är jag ledig, ska ner på bibblan om ett tag och plugga, sen ska jag träffa gruppen för vårat eximinationsarbete, känns som vi måste bli liite mer seriösa.

Åker till Östersund igen på torsdag, ska på mamografi på fredag, och på lördag är jag och Daniel bjuden på fest.
Nu ska jag spela ett spel på datorn som jag laddat ner och som jag är helt beroende av haha.
Måste ju kolla efter något att ha på sig, vill ha en grå kavaj, ska kika på det, kanske Gina? eller H&M?

Slå klackarna i taket


Då var det dags igen, igår hade jag roligt, ikväll ska jag ha roligare ;D
Dags att hoppa in i duschen.
Imorgon bär det tillbaka till Övik.

Fass


Jag vill ha, och behöver FASS också.
Den är ganska dyr, men jag vill :)


Hopplös


Jag är ju hopplös, borde egentligen ligga i sängen hela dagen och vila, men nu är jag så rastlös, har precis duschat och pratat med Mia, vi ska ner på stan och kolla i alla nya affärer, ginatricot, cubus, veromoda.
Dom har dom butikerna i Övik också, men det är så dåligt utbud, hoppas det är bättre här. Älskar kläder, även fast det inte är nånting som jag riktigt behöver nu.
Eller jo, har hittat ett par skitsnygga stövlar på Scorett, inte så dyra heller, ska se om dom finns kvar i min storlek, behöver nämligen ett par stövlar utan klack.
Åsså behöver jag den där klockan från diesel, den står högst upp på min önskelista i jul.