Städa


Har precis städat klart, nu luktar det jättegott här, de e så skönt när man städat klart allt är så fint, men imorgon kommer de ju se ut som helvete igen =P
Men då är de bara massa flaskor som ska plockas undan, förhoppningsvis spiller ingen något :P

Nu ska jag hoppa in i duschen så mitt hår hinner torka, ska låna Lindas plattång sen, mitt hår har kommit till en såndär längd där man inte kan göra nåt, förutom å platta det, då blir de snyggt, måste nog köpa mig en egen plattång.


Kyla


Jag är less på denna kyla, så less!
Men men, finns inga dåliga kläder bara dåliga väder....Eller vänta nu? Var det tvärtom? =P


Ikväll ska vi ju gå ut å käka, sen blir det fest, jag tror de kommer bli jätteroligt, snart ska vi åka på bolaget, ska åka in på jysk också å kolla efter nya gardiner till köket, jag vill ha olivgröna, de skulle va jättefint i vårat kök.
Vill gå in på mio och kolla på min fina soffa också, men de får jag inte för Daniel, jag e typ kär i den där soffan, om man nu kan vara det...


Kollade på en "skräck"film igår, case 39, var ingen höjdare direkt, trodde den skulle va mer läskig.


Skönt!


Har funderat ett tag på å skaffa lösenord på bloggen, just för att jag vet att det är människor som inte har ett skit med mitt liv å göra som läser.
Och varför ska den människan läsa min blogg....Då jag vet att hon ogillar mig så mycket, att den personen tillåmed gör saker som bara psykopater gör, ähh den personen är dumihuvvet så vi ska väl inte lägga mer energi på å skriva om denne!!

Idag ska jag iallafall på stan, vet nog vad jag ska ha på mig imorgon, men man kan ju kika lite iallafall, måste iallafall ha strumpbyxor, om jag ska ha klänningen jag tänkte ha.
Köpte en jättefin kavaj, så kan inte bestämma om jag ska ha den klänningen till eller jeans och t-shirt :P Får väl se!
Imorgon ska vi ju ut å käka, skulle egentligen på simon & victor men de va fullt där, så de blir o´learys istället.
Sen blir de fest här och utgång.

Nu ska jag hoppa in i duschen å sen ska jag göra lite frukost...

Lösenord!


Jag har bestämt mig att jag ska ha lösenord på den här bloggen, så är det någon som vill fortsätta läsa efteråt så kan ni säga till, så får ni lösenordet. :)

Läsare!


Mina läsare har ökat lite nu dom senaste veckorna, inte jättemycket, men jag tycker de e roligt, ni får gärna kommentera också, då blir jag jätteglad :)


Idag snöar det jättemycket ute, jag ska ut om några timmar och åka ner på stan å fika med Sandra, Therese å Mickis, var ett bra tag sen jag träffade dom så de ska bli kul.


Funderar på om jags ka klippa mig också, jag vill ju spara ut håret till långt igen, men just nu hänger det bara, skulle vilja tunna ut det , och klippa upp det lite bara. Ja får se vad som händer...

Bok


Vart är min bok? Jag beställde en från bokus förra söndagen, så jag hoppas verkligen den kommer imorgon, jag vill ju börja läsa nu.

Var ner på stan en sväng idag, dom hade halva reapriset på bikbok, hittade en jättefin kofta, men tyvärr fanns den inte i min storlek, hittade en tröja i Övik förra veckan, och jag va helt säker på att den skulle finnas här, men det gör den inte, jag hoppas den finns kvar när jag åker upp till Övik nästa vecka....
Efter jag var på stan gick jag till Linda och Milton var där tills Daniel kom hem, sen har jag bara lagat middag och suttit här.

Är hur sötsugen som helst....Ska nog göra mig en smoothie när paradise hotel börjar klockan 22 :)

George Clooney


Igår kväll vid 22 så landade George Clooney här i Östersund, jag tycker det är lite häftigt, spela in en film här, varför just här? =P
Måste ju se filmen när den kommer på bio iallafall, the american.


Promenad


Har nyss kommit hem från en promenad, det är så skönt att gå på morgonen för när man kliver upp är man jättetrött, och efter man varit ute och gått så är man pigg :)
Så nu blir de frukost och kaffe, sen ska jag följa med Linda och Milton och handla, i eftermiddag ska jag och älskling gå över till dom för Bische fyller år idag, Grattis till honom!

Nu är det inte länge kvar tills jag fyller år heller, har gjort en lite önskelista till Daniel...Har hittat fina klänningar och skor på H&M:s hemsida också, vill beställa, men inte allt, någonting....kanske?

 


Morotskaka


Idag bakar jag morotskaka, i vänta på tentaresultatet, jag vill verkligen klara de här nu.
Kanske ska jag göra om den här bloggen till en bakblogg? Haha needå, så mycket bakar jag inte.

Lyssnar på Melissa Horn också, har hört från flera att hon är jättebra, och dom har inte fel... :)




Kladdkaka


Har precis bakat kladdkaka, har varit sugen på det i flera dagar, så idag tog jag mig i kragen och bakade :)
Ikväll blir det kladdkaka och film, ska gå till Linda och Bische, Björn och Kimberly hade laddat ner 2012, så dom ska ta med den så ska vi kika, har velat se den sen den kom på bio, så det passar ju bra då.

Idag har jag inte gjort alls mycket, tog en promenad imorse, sen var jag till Linda och drack kaffe, och nu sitter jag här och väntar på att min älskling ska komma hem.
Ska ju egentligen se en webföreläsning som dom skulle lagt ut på cambro igår, men dom har inte lagt ut den än, så det blir ju lite svårt.

Wallander


Igår så vi den nya wallander filmen - dödsängeln, inte den bästa filmen dom gjort kanske, men Wallander är ju alltid bra. Men som sagt det finns bättre :)


Hemma


Borta bra men hemma bäst
Bra ordspråk som stämmer tycker jag :)

Är äntligen hemma, kom hem igår kväll vid 19 tiden, hoppas dagarna går sakta, men det vet jag ju att dom inte gör, åker upp på söndag igen.

Den här helgen ska vi gå på relaxen på badet, och gå på bio tror jag, en myshelg, utan alkohol :P

 

Nu ska jag snart ner på stan, hämta en bok som jag reserverat på biblioteket som vi ska ha på skolan, sen ska jag på stan å kika lite, kanske hittar något fint?


Smile like you mean it


Dagens låt Mika - Any other world
Har säkert sagt det förrut, men älskar denna låt och text.

 



In any other world
You could tell the difference
And let it all unfurl
Into broken remnants
Smile like you mean it
And let yourself let go

Cause it’s all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye
To the world you thought you lived in
Take a bow
Play the part of a lonely, lonely heart
Say goodbye
To the world you thought you lived in
To the world you thought you lived in

I tried to live alone
But lonely is so lonely you know
So human as I am, I had to give up my defences
So I smiled and tried to mean it
To let myself let go

Cause it’s all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye
To the world you thought you lived in
Take a bow
Play the part of a lonely, lonely heart
Say goodbye
To the world you thought you lived in
To the world you thought you lived in

Cause it’s all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye
To the world you thought you lived in
Take a bow
Play the part of a lonely, lonely heart
Say goodbye
To the world you thought you lived in
To the world you thought you lived in

Say goodbye
To the world you thought you lived in
Say goodbye
To the world you thought you lived in
Say goodbye

In any other world
You could tell the difference


Dagens!

Dagens humör: UppOchNer!
Dagens mående: Ganska bra.
Dagens borde: Laga middag just nu, men jag orkar inte.
Dagens frisyr: Platt och tråkigt :P
Dagens smink: Concealer, puder, mascara och lite lite ögonskugga
Dagens klädsel: Svarta jeans och vit t-shirt
Dagens planer: Hmm, ingenting just nu
Dagens materiella vill ha: En LV-agenda, skulle sitta väldigt fint nu :)
Dagens längtan: Daniel!
Dagens fundering: Mycket som snurrar där uppe
Dagens beroende: Kaffe
Dagens tråkigaste: Inget
Dagens tidning: Hänt Extra



Ny dag, nya tag


Skulle kunna sova hela dagen, somnade vid 1 inatt, varför la jag mig inte tidigare?
Jag och Daniel satt och spelade spel på msn, sen sprang bara tiden iväg.

Ja och idag börjar den nya kursen, först registrering på morgonen och efter lunch blir det en föreläsning, sen ska jag hem och städa, diska å lite sånt, åker ju hem imorgon eller på onsdag, har inte bestämt mig än, och då vill man ju att de ska va fint när man kommer tillbaka sen :)

I lördags va vi ju ut här i Övik, här en liten bild på mig innan.


Present


Har köpt en present till mig själv, för att jag har varit så duktig och pluggat massa anatomi och fysiologi och för att jag varit i Övik så länge, åker hem till min älskling på onsdag, jag längtar så.

Ja presenten jag köpte var boken pepparkakshuset från hammarbyserien, verkar hur bra som helst, och nu kanske jag har tid till att läsa, även fast en ny kurs börjar imorgon, (människans livsvillkor), så är den nog inte lika jobbig som anatomin.

Tentan kändes sådär, den var väldigt svår, och det som jag verkligen ville skulle komma, kom inte, såklart :P
Får se hur det går.

Nu ska jag gå på affären och köpa grejjer till middagen, det blir kycklingmacka idag, ska göra någon kycklingröra och ha på mackorna, får se hur de går å ha med sig i matlådan imorgon, men det ska nog gå bra.

Långt hår


Jag saknar mitt långa hur, hur kunde jag klippa av det? Ja jag e jättefin i kort hår också, men nu ska jag spara det, nu ska de bli långt igen, och närmare in på våren...Ja då blir det mer ljusa slingor.
Jag älskar min hårfärg på sommaren, då jag gjort nya slingor och det är blont-rött tillsammans, vet inte hur jag ska förklara :P
Men nu fumlar jag mest, jag e väldigt trött, satt på skolan till 23,45 och pluggade.
Ska upp om 3 timmar och skriva tenta om 6 timmar, det här kommer nog gå vägen, känns bra. Håll alla tummar och tår för mig :)


Pluggar!


Har suttit och pluggat hela dagen sen kl 9, med uppehåll för lunch och kaffe ;) Har nyss varit och köpt en smoothie och redbull så nu ska jag fortsätta, endokrina organ, celler, nervsystemet, you name it...För jag ska för faaan klara den här tentan, that´s it!


Övik


Imorgon bitti 7,15 åker jag till Övik, det känns lite tungt, nu då jag har varit hemma i 4 veckor, blir borta i 1,5 vecka, jag har ju tenta på lördag...Och det SKA gå bra!
Därför att den 26e februrari har Daniel och hans jobb blivit bjuden till Arctura med mat, dryck + dans, och dom får ta med sig sina respektive...Men, den 27e februari har jag omtenta, så jag kan ju inte va i Östersund fredagkväll och Övik lördagmorgon, så därför måste jag plugga, å plugga å plugga!!

På tisdag ska vi vara i Umeå och disskera grisar, haha lite äckligt va, men grisar är dom som är mest lik människan innuti, alltså med hjärtat å de här. Det ska bli väldigt intressant, sen ska jag stanna kvar en natt i Umeå hos Amela :)



Jag skulle egentligen skriva massa annat i min blogg, men som sagt jag måste köpa en dagbok!!

Fika


Solen lyser ute idag också :) Gu så underbart, även fast det är sjukt kallt.
Ska åka ner på stan om en stund och fika med Sofie, de va längesen vi träffades, sen ska jag nog gå och hälsa på Linda och Milton.
Daniel lär nog ligga bakis större delen av dagen ;)
Ikväll blir det lite plugg, åsså kanske nåt mer, får se vad den erbjuder.

Coldplay


Har en paus med lite lunch och lite coldplay, åsså ser jag solen lysa utanför...Underbart!!


Plugg


Då var det dags att börja plugga igen, har precis duschay och kokat kaffe, känner mig riktigt stolt över mig själv, att jag för det första kliviti upp såhär "tidigt". Och att jag pluggar ganska mycket varje dag, igår satt jag flera timmar på dagen + på kvällen då jag och Daniel kommit hem från hans föräldrar och affären.

Ska på stan vid 12 tiden, så det är bäst att sätta igång så man hinner så mycket som möjligt :)

Varför?


Varför är det så kallt? Jag vill ha sommar och värme nu, jag älskar sommaren.
Kollade på Thailands resor igår, åhh vad underbart det hade varit att åkt till värmen nu, det kan få vara vinter 1 månad, december då det är jul och allt det som hör till, men sen kan de få bli sommar.
Det är ju inte klokt då temperaturen visar 25 minus om inte mer.


Idag ska vi inviga våran lergryta, ska göra kinesisk kycklinggryta, tror det kommer bli jättegott.
Men har inte allt till det, så jag väntar på att Daniels kompis ska komma med bilen så vi kan åka på affären, för min mage börjar kurra....


Fest!


Det är ungefär 2 månader kvar tills jag fyller år, men jag börjar redan planera min födelsedag.
Jag älskar att planera!

Jag ska inte avslöja för mycket, då jag vet att dom som ska komma läser min blogg, iallafall några, men det blir något litet tema av något slag, vad berättar jag ju inte, men inget stor, bara litet och roligt.



Har pluggat 2 dagar irad nu, flera timmar har jag suttit nergrävd i böckerna, jag känner mig riktigt duktig, får se om de blir plugg imorgon, för då ska vi städa bort julen.
Men lite ska jag nog hinna med, så jag blir klar med de där jäkla nervsystemet någongång.






hittade en till lista

 

Namn: Mikaela Maria Karlsson

Kallas för: Mickan, av några få, men jag gillar det inte!

Stjärntecken: Fiskarna

Höger eller vänsterhänt: Höger 

Piercingar: Öronen, naveln, tungan

Tatueringar: Nej
Längd: 1,67

Skostorlek:38-39

Hårfärg: Rödhårig med ljusa slingor

Fräknar: Ja, men har mindre på vintern och mer på sommaren

Motto: Just nu har jag nog inget

Kär? Ja!

Önskar du att du bodde någon annanstans?  Nej.

Tycker du att du är attraktiv? Njae!

Dricker du? Vitt vin, cider, öl, vatten

Röker du? Nej.

Vilket schampo använder du? Just nu nivea, men borde ha Loreal sensi balance, annars tycker inte min hårbotten om mig

Vilken parfym använder du? Brukar inte använda parfym, men gör jag det så vill jag helst ha Armani - city glam

Vad är du rädd för? Ganska mycket 

Gillar du att tvätta? Ja hellre än å städa

Gillar du berg- och dalbanor? Ja, de är jätteroligt.

Senaste...

Filmen du hyrde? Minns inte

Filmen du köpte? Köpte en film till Kjell i julklapp, wanted hette den

Låten du hörde: Minns inte

Låten du laddade ner? De va längesen

Personen du ringde? Min älskling

Personen som ringde dig? Amela

TV-program du såg? Paradise hotel

Person du tänkte på? Daniel

Favorit…

Låt: Coldplay - Viva la vida

Sak att göra: Finns mycket roligt att göra

Sport: Gymmet, om det nu är en sport?

Dryck: Vatten

Kläder: Leggings och tunika eller stor t-shirt

Film: Dirty dancing och grease

Bil: Opel corsa opc

Serie: One tree hill

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka?  Nej

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Ja

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Ja

Antal…

Gånger du varit kär? Jag har varit kär 1,5 gång tidigare och jag är kär nu, så 2,5 då :P

Gånger ditt hjärta brustit? 1,5 gång

Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen gång

Tjejer du kysst? 0

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några stycken

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ingen gång tror jag

Senaste…

Boken du läste? Sommardöden

Personen du fick e-mail av? Facebook

Personen du fick brev av? Det var något julkort

Personen du fick sms av? Linda

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det var längesen, men sist jag åt med någon del av min familj, mamma, kjell och angelica var förra veckan.

Saken du köpte? Mat och nya pennor så jag kan plugga ännu mer ;)

Vad har du gjort idag? Pluggat, storhandlat

Brukar du svära mycket? Ja
När stiger du upp på morgonen? 8-10 på vardagar efter 10 på helger 

Vad har du på dig? Mjukisbyxor och mjukiströja

Vad ska du göra ikväll? Snart ska jag sova

Vad är du allergisk mot? Pälsdjur och nötter

Var har du ont? Ingenstans just nu

Använder du hårspray? Ja ibland

Kan du stå på händer? Nej

Håkan Hellström eller The Ark?  Håkan Hellström

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Ja, har det på nästan allt jag äter

Är du glad nu? Ja

Var du glad igår? Ja 

Vad dansar du till? Musik

Stockholm är… ? Underbart

Göteborg är… ? Är också en stad jag tycker om, skulle kunna bosätta mig där, om Daniel också ville såklart :P

Kan du sjunga? Jag kan sjunga, men det låter inte bra

Spaghetti eller makaroner? Spagetti

Land du vill besöka? Thailand, Australien, England, Usa, Irland


Drömsoffa


 

Här är min drömsoffa, från mio, och den är verkligen som en dröm, är som att sitta på flera mjuka moln....