Kjol

Tänkte ha kjol ikväll, men det är för kallt. Vad ska jag då ha??
Har lite mindre panik nu, ska iväg om 1,5 timme, köpte ju ett linne iförrgår som passar till kjol, får se det kanske passar till mina svarta jeans också.
Haha vilka stora bekymmer man kan ha.

Jag hittade inget på stan men min älskling köpte nya jeans och en skjorta :)

Kaffe


En kopp kaffe sen är dagen igång :)
Ska snart göra lite frukost, har varit och köpt färskt bröd, ska bara vänta på att Daniel blir klar, han håller på att klippa sig själv, jag hoppas det blir bra. Men det brukar det bli när han gör det så jag behöver nog inte oroa mig.

Ska ner på stan och kolla lite, vill att Daniel köper nya byxor, och jag vill också ha det, får se vad vi hittar.




Sista dagen!


Sista dagen på jobbet är avklarad, och det är hu skönt som helst.
Igår bjöd jag på morotskaka och det uppskattades verkligen, synd att alla inte hann smaka bara, men jag får väl komma och hälsa på och ta med mig lite till :)

Har fått hem lite kataloger med hus och sånt, har kollat på anebyhus och dom har ett sluttningshus som är hur fint som helst, och ett vanligt, med övervåning där man kan se rakt ner, svårt å förklara, hittade ett till också, men det verkade lite svårmöblerat så det hoppar vi över.
Är ju ett par år kvar tills vi ska skaffa hus, men man måste ju börja någonstans.


Imorgon ska vi på stan och shoppa lite, sen till pappa och äta middag och dricka lite gott, sen ska vi ut med några kompisar, kommer bli en bra dag och kväll.
Igår var jag och Amela ut en sväng, hon åker till Umeå imorgon, men vi ses snart igen :)

Nya skor


Fick med mig ett par nya skor hem idag, bruna låga skor, med ett litet spänne på, passar mina nya kläder som jag ska köpa, söta, romantiska blusar i enkla färger, längtar tills pengarna kommer :)
Så någon dag ska jag rensa i min garderob, ta ut alla sommarkläder som jag inte kommer använda och lägga dom i en kartong, så då blir det mer plats för nya kläder.


Har dessutom blivit helt kär i en macdator, eller ja, jag har ju varit ett tag, antingen en ny bärbar till mig, eller en stationär till Daniel, som jag också tänker använda såklart! :D
Dom är skitsnygga, skitbra, och det finns inga virus.

Monki


Har varit på jakt efter en jeansskjorta enda sen vi va i Göteborg, hittade en på MQ där, ångrar att jag inte köpte den, trodde den skulle finnas här hemma, men där hade jag fel, denna skjorta kommer till monkis butik i september, och då ska den bli min :)



Skorna här är det ju inte heller något större fel på, får se om dom är lika snygga i verkligheten.

Nu ska jag ner på stan och äta lunch med pappa, och fortsätta leta efter en väska.

Brev


Jag är ute efter en stor snygg väska, brun eller svart, har letat men hittar ingen som jag vill ha, hittade en på accents hemsida, men då fanns den såklart inte i butik.
Är lite less på den jag har, men jag får fortsätta leta, är det någon som har tips så får ni gärna höra av er :)

 
Igår kväll satte jag mig ner och skrev ett brev till min mormor i nybro, som jag inte har pratat med på flera år, till största del är det ju mitt fel, så jag hoppas jag får svar tillbaka från henne.

Har även skickat efter min första bok som jag måste ha till skolan 485 kr fick jag betala, tycker det är sjukt dyrt, fast ganska lite egentligen då den andra boken jag ska ha kostar nästan 700 kr.


Jobb & Fredag


Ska snart iväg och jobba, har fått lite mer ont i halsen, så jag tar bussen idag, cyklade igår och det var verkligen sviinkallt.
Efter jobbet ska jag ner på stan en sväng, har kollat på massa kläder på nätet men det är ju bättre å köpa det i affären så man kan prova på en gång.

Sen är vi bjuden på middag hos Linda & Bische, skönt å inte behöva tänka på middagen :)
Åsså kanske jag ska träffa Amela senare på kvällen, hon åker till Rom snart.


Dags att göra sig iordning.
Ha en bra dag allihopa :D

Mittuniversitetet


Fick hem papper idag om psykologikursen som jag ska läsa, är på jakt efter den första boken, och ett lexikon, eftersom nästan alla böcker är på engelska.
Har läst igenom vad jag ska lära mig och vad jag ska kunna när den här terminen är slut, och det verkar vara jätteintressant, ska bli roligt att sätta sig i skolbänken och läsa någonting som man verkligen vill och inte bara gör för att man måste.
Börjar den 31a augusti, jag har bara 8 jobbdagar kvar sammanlagt, känns bra det också :)






Förändras


Jag har kommit in på en kurs som jag ska läsa här i Östersund i höst, allt känns jättebra, det blir psykologi A.
Jag har en reservplats på sjuksköterska, så jag kan fortfarande komma in där, annars söker jag igen till våren :)

Solen lyser ute till och från idag, men det är inte så många grader, ska in till stan och kolla på ett fotoalbum och ett par byxor, måste köpa fina pennor att skriva med i fotoalbumet också, tycker det är roligt att sitta och pyssla.
Idag är min sista lediga dag, sen jobbar jag 6 dagar i sträck.
Känner dock att jag inte mår så bra i min hals, men jag kan nog jobba ändå.




Storsjöyran




Ikväll blir det yran, presidenttalet och Lady Gaga för hela slanten....