Sjunde himlen


Sitter och kollar på sjunde himlen och fördriver tiden, jag borde göra något, men vad?
Ganska skönt väder ute.
Imorgon börjar min jobbhelg, längtar inte, men jag tänker pengar. 14,30 - 22 imorgon, och delad tur både lördag och söndag.
Ni andra kan ju roa er på stråket i helgen, jag ska ut på måndag :)

Den 8e augusti så blir det nog att åka iväg på kryssning, har jobbhelg då, men det brukar inte vara helt omöjligt att byta bort, hoppas jag inte iallafall, skulle verkligen vara jättekul att åka.


Kanske skulle lägga sig och läsa istället....

Staden


Ska snart sätta mig på cykeln och cykla in till stan, var så längesen jag cyklade nu, ska bli så skönt, ännu bättre att solen lyser ute också. Undra om man kan gå barbent idag? Får gå ut och känna.
Ska till Linda, jag och Sara ska gå ut och gå med lilla Milton så hon får städa lite :)
Och ikväll ska jag på body balance med Amela.

Fint väder!


Solen lyser ute, underbart.
Jag har städat lite och tvättat lite. Vill bara sätta mig utanför och läsa klart boken, inte så många sidor kvar nu.
Ska fixa lite till, sen ska jag sätta mig och läsa och njuta av värmen.

Vart tar tiden vägen?


Idag ska vi till Linda, Bische och Milton och hälsa på, var ett tag sen jag träffade dom nu, men det förstår man ju :)
Efter vi varit där ska vi till pappa och fira honom, han fyllde ju år förra lördagen, antingen ska vi bjuda han på middag eller så köper vi något, jag har inte bestämt mig än, men det lutar åt det första iallafall, får väl se vad pappa säger.

Imorgon ska jag ha en städ och tvättdag då Daniel jobbar, ser ut som, nee jag vet inte vad här, det lär ju ta hela dagen å städa.
Vi har bytt handtag i köket också, från dom där i trä till krom, väldigt snyggt, och ännu snyggare blir det när det är städat haha.

Nu ska jag väcka min älskling sen ska vi äta frukost.


Imorgon


Imorgon ska jag jobba, hade ett missat samtal från privat nummer, det är nästan bara jobbet som ringer från privat nummer till mig så jag ringde upp, och jag hade rätt :) Ska jobba 8 - 12, bara några timmar, men lite iallafall.
Och en av mina kollegor blir glad då hon får ledigt.
Då jag slutat ska jag nog ner på stan en sväng, och på kvällen ska jag och Amela ut och äta :)

Semester


Har haft en underbar semester med min älskling, kom hem i måndags.

Jag är ledig fram till 20:e juli, men hoppas att det blir något jobb innan, för annars blir det inte många jobbtimmar denna månad, men det är inte det största jag oroar mig över nu, utan det är när jag får veta om jag kommer in.
Dom håller på med urval 1 nu, och förhoppningsvis får jag veta nästa vecka, tänker på det hela tiden, är så nervös, VILL så gärna komma in.

Nu ska jag snart göra mig iordning, ska åka till Daniels stuga, där vi spenderar dagarna, Daniel och hans pappa håller på med altanen och jag läser, Berättelse om herr Roos med Håkan Nesser. Har bestämt att jag bara får läsa boken då vi är i stugan, för att jag ska ha något att göra där :)
Efter vi har varit i stugan ska vi till mamma och äta middag.Har lagt upp en del bilder på min bilddagbok från semestern, så ni kan gå in där och kolla om ni vill :)